Handelsbetingelser

Welcome to Napapijri

Fri frakt och fria returer!

Hos oss får du alltid gratis standardleverans och retur, du betalar endast för de varor du köper.

Frakt

Standardleverans till ombud (Gratis): 3-4 arbetsdagar

OBS! Vid jul eller rea så kan leveranstiderna förlängas. Vi ber om ursäkt för detta i förväg & hoppas att det inte dröjer.

Retur

Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Din retur registrerar du enkelt online med bara några klick.

Handelsbetingelser


GENERELT

Følgende vilkår og betingelser styrer brugen af ​​denne hjemmeside (Napapijri.dk) samt køb og levering af varerne på den.

Ved at bruge napapijri.dk og / eller foretage en ordre accepterer du at overholde betingelserne i dette dokument ("Handelsbetingelser"). Sørg for at du har læst og forstået betingelserne, før du foretager din ordre. Vilkår og betingelser kan ændres uden varsel, og vi anbefaler at du læser dem ved hvert nyt køb. Den version af de vilkår, der gælder for din ordre, er tilgængelig på napapijri.dk på det tidspunkt, hvor du foretager din ordre.
Ordrer kan kun foretages af personer over 18 år, der ikke er under vogthund og som bor i Danmark.

Disse produkter, tjenester eller tilbud tilbydes på napapijri.dk på et givet tidspunkt, hvilket altid er tilgængeligt. Vi forbeholder os ret til ikke længere at sælge et produkt.

VORES KONTAKTINFORMATION

Varerne, der sælges på denne hjemmeside, udføres under navnet Napapirji of Selected Brands Nordic AB (31056403), adresse Östra Hamngatan 52, 411 09 Göteborg, Sverige.


PRISER OG AFGIFTER

Alle priser på Napapijri.dk er i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Vi opkræver ikke fragtomkostninger for standard fragt eller returomkostninger. De aktuelle priser på produkterne vil altid blive noteret på vores hjemmeside, undtagen i tilfælde hvor det er indlysende, at prissætningen er forkert. Hvis vi finder ud af, at produktet er blevet præsenteret med en forkert pris, informerer vi dig så hurtigt som muligt og giver dig mulighed for at bekræfte din ordre til den rigtige pris eller annullere den, hvis du ønsker det. Vi sender et produkt til dig, som sælges til og forkert lavere pris, hvis fejlen i prissætningen er så indlysende, at du med rimelighed skal indse, at prissætning er sket ved en fejltagelse. Vi forbeholder os ret til at ændre prisen på et produkt til en højere og lavere pris når som helst. Den pris, du betaler, påvirkes dog ikke, når du har gennemført købet og modtaget din ordrebekræftelse, med undtagelse af det ovenfor beskrevne tilfælde.


KØB

Aftale om køb vil være hos dig, når du har bestilt din bestilling og modtaget bestillingsbekræftelsen fra Napapijri.dk. En forudsætning for køb er, at du indtastede den rigtige adresse og den rigtige forsendelsesadresse. Vi accepterer kun køb af personer over 18 år, der ikke er under vogthund og som bor i et af vores forretningslande. Hvis en levering ikke er lavet, fordi en eller flere varer ikke er på lager, vises dette i din leveringsbekræftelse, hvor varen ikke er leveret. Hvis din ordrebekræftelse fejler, bedes du kontakte Napapijris kundeservice via e-mail eller chat. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan sende din ordre, informerer vi dig så hurtigt som muligt. Hvis vi allerede har modtaget betaling for en sådan ordre, refunderer vi det aktuelle beløb ved hjælp af den samme betalingsmetode, du brugte, når du foretager din ordre, så vidt muligt. Hvis restitutionen af ​​en eller anden grund skal gøres forskelligt, kontakter vores kundeservice dig for at sikre, at refusionen kan foretages.


Betaling i Danmark
Vi samarbejder med Dibs AS
Betalingsmulighederne vi tilbyder via Dibs AS er: Kortbetaling via Visa og Mastercard.

Vi samarbejder med Klarna Bank AB, organisationsnummer 556737-0431. Vi anbefaler at du læser Klarnas vilkår for behandling af personlige data og køb. Læs betingelserne for Klarna betaling her.


Betaling i Finland, Norge og Baltikum
Vi samarbejder med Klarna Bank AB, organisationsnummer 556737-0431. Vi anbefaler at du læser Klarnas vilkår for behandling af personlige data og køb. Læs betingelserne for Klarna betaling her.

Betalingsmulighederne vi tilbyder via Klarna Checkout er: Kortbetaling og Direkte betaling via bank.


For alle korttransaktioner anvendes SSL (Secure Socket Layers), hvilket betyder at transaktionerne er krypterede.

LEVERING

Napapijri tager yderste forsigtighed ved at acceptere og håndtere ordrer og bestræber sig på at levere din ordre i overensstemmelse med den valgte leveringsmulighed til en hjemmehørende adresse eller lokalitet i Danmark, Finland eller de baltiske lande. Vores mål er, at du vil modtage din levering inden for 2-4 arbejdsdage på standard forsendelse. Leveringstiden kan dog variere på grund af øget ordretryk og omstændigheder ud over Napapijri's kontrol, såsom forsinkelser i transportør mv.

Hvis du ikke får din ordre til forventet leveringsdato - kontakt Napapijris kundeservice via email eller chat.

Når du har foretaget din ordre, sender vi dig en email med oplysninger om, hvordan du følger din pakke, forudsat at du har en korrekt email-adresse.

IKKE OPPAKTE PAKNINGER

For alle ikke-hentede pakker opkræves et gebyr på 150 DKK / 15 EUR. Gebyret er på bekostning af fragtgebyr og håndtering af pakken. Hvis du fortryder din puschase efter at vi har sendt pakken fra os, skal du hente pakken.

RETT OG KLAGER

Du kan annullere eller returnere din ordre fra den dag du foretager dit køb op til 14 dage fra det tidspunkt, hvor du modtog din ordre. Hvis du fortryder dit køb, inden du har modtaget din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice via e-mail eller chat. Hvis du er blevet opkrævet for varerne, vil du modtage en refusion for den betalingsmetode, du først betalte din bestilling med, så vidt muligt. Hvis du har valgt at betale med faktura, korrigeres beløbet på fakturaen. Restitutioner vil blive foretaget hurtigst muligt efter varen er returneret til vores lager, men senest 14 dage.

Hvis du vælger at beholde visse varer og kun delvist returnerer din ordre, betaler du for de varer, du beholder. Refusion for de varer, du returnerer, udbetales fortrinsvis med samme betalingsmetode, som du brugte ved bestilling, så vidt muligt.

Hvis du har modtaget en forkert vare, skal du straks kontakte Napapirjis kundeservice og oplyse dette og returnere varerne i overensstemmelse med afsnit 7 (Retur) nedenfor. For varer, som vi mener er ukorrekte, giver Napapirji fuld refusion.

AFKAST

Napapijri garanterer fuld tilbagebetaling af returvarer i overensstemmelse med § 6 (Ret til tilbagekaldelse og klage), forudsat at alle varer returneres i samme stand som de var leveret til dig. Dette betyder, at varerne ikke må beskadiges, snavses, vaskes, anvendes (andet end at prøve produktet) eller på anden vis ændres, patches og etiketter skal være intakte. Alle returneringer skal ske inden for 14 dage fra det tidspunkt du afhenter din ordre.

Alle vores varer indeholder en returformular, som du kan bruge, hvis du vil returnere en eller flere varer. Forlad din returpakke på et leveringssted i Sverige.

I tilfælde af delvis returnering betaler du for de varer, du beholder.

ANDET

Du skal angive en korrekt e-mail-adresse og oplyse os om din e-mail-adresse er ændret. Bemærk venligst, at vi forbeholder os ret til at sende betalingsanmodningen til din e-mail-adresse.

FARVER

Vi stræber efter at vise egenskaberne af vores produkter på den mest nøjagtige måde, herunder sammensætning og farver. Farven du ser på napapirji.dk kan imidlertid variere afhængigt af computerskærmen, og vi kan ikke garantere, at din computer kan reproducere farver korrekt.

GARANTI

Hvis de varer, du har købt, på nogen måde er defekte, anvender Napapirji gældende forbrugerlovgivning. Hvis du ikke er tilfreds med dine varer på grund af indlysende materiale eller produktionsfejl, herunder skader, der er opstået under transport - kontakt venligst vores kundeservice hurtigst muligt via email eller chat.

I tilfælde af at vi ikke støder på nogen fejl på tøjet, eller hvis der er en fejl forårsaget af betjeningsfejl eller forsømmelser, kan vi opkræve et forsendelse gebyr for at sende det tilbage til dig, eller bortskaffe produktet uden beregning. I løbet af sagen vil vi holde kontakten med dig.

Hvis klagen er godkendt, vil vi aldrig opkræve gebyrer og varerne vil blive betalt fuldt ud igen.

OVERFØRSEL OG LØFTE

Napapirji forbeholder sig ret til at overføre eller løfte betalingsanmodninger til tredjeparter, herunder afdrag, der er opstået i forbindelse med varens levering.

KLAUSULER GYLDIGHED

Hvis en eller flere bestemmelser i denne aftale er ugyldig eller pålagt som nedbrydes ved en domstol eller tilsynsmyndighed, berører ikke de resterende uafhængighed.

RIGHTEOUS EJER

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder såsom varemærker og ophavsrettigheder, den napapirji.dk, tilhører Selected Brands Nordic AB og mærkets hovedaktionær VFC eller licensgivere. Enhver brug af Napapirji.dk eller dets indhold, herunder kopiering eller lagring af sådant indhold helt eller dele heraf, undtagen til dit eget personlige, ikke-kommerciel brug, er forbudt uden tilladelse fra Napapirji.dk.

GDPR

Når du bestiller hos Napapijri, giver du samtidig din tilladelse til at gemme dit navn, adresse og telefonnummer sammen med oplysninger om, hvad du har gjort i vores database. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger som personlige dokumenter med særlig vægt og deler dem ikke med andre. For mere information om, hvordan vi håndterer personlige oplysninger, læs venligst vores Privacy Policy.

GENEREL INFORMATION

Selected Brands Nordic AB
Östra Hamngatan 52
411 09 Göteborg
Org.nr: 31056403
Email: napapijri@selected.se
Phone: +46317432800


Du kan betale med et gyldigt betalingskort, Visa eller Master Card. Ved betaling med kort er købsbeløbet reserveret direkte på købstidspunktet, men debitering finder sted kun, når varerne afsendes fra vores lager. Vi forbeholder os retten til at kontrollere gyldigheden af ​​betalingskortet, at pladsen til debitering af ordrenes værdi er tilgængelig på kortet, og at dine adresseoplysninger er korrekte. Vi kan nægte et køb i forbindelse med disse checks.