Return & Claims

Welcome to Napapijri

Fri frakt och fria returer!

Hos oss får du alltid gratis standardleverans och retur, du betalar endast för de varor du köper.

Frakt

Standardleverans till ombud (Gratis): 3-4 arbetsdagar

OBS! Vid jul eller rea så kan leveranstiderna förlängas. Vi ber om ursäkt för detta i förväg & hoppas att det inte dröjer.

Retur

Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Din retur registrerar du enkelt online med bara några klick.

Return & Claims

Hvordan fungerer returnering?

Vi mener, at returnerning skal være bekvemt. Derfor bruger vi online retur, hvor du som kunde bekvemt udfylder dit retur ved at logge ind på Napapirji.dk og registrere de varer, du ønsker at returnere. Du kan altid returnere et produkt inden for 14 dage efter afhentning af din pakke.

1) Opret et retur online
a) Log ind på "Min side" på Napapirji.dk med det kodeord, du indtastede, da du foretog dit køb.
b) Klik på "Return" - ikonet for at begynde at returnere.
c) Klik på "Lav en retur"
d) Vælg hvilken ordre du vil returnere. Fra rullemenuen. Hvis du er usikker på hvilken ordre, kan du klikke på de forskellige ordrer og finde ud af, hvilke produkter der var inkluderet i ordren.

e) Tjek det eller de produkter, du vil returnere, indtast, hvor mange du vil returnere, og hvorfor du giver returen. Du kan også udfylde en besked til vores kundeservice i feltet "besked". Klik på Fortsæt, og dit afkast er nu registreret!

f) Nu kommer en side op for at bekræfte, at din retur er begyndt. Kontroller, at alt er korrekt.

2) Pak varerne korrekt og vedhæft returmærket til pakken

* Hvis du ikke har modtaget en returlabel, bedes du kontakte vores kundeservice, så sender vi en til dig.

Den bedste måde at returnere et produkt på er at returnere den i den samme taske / pakke, som du har modtaget varen i. Vedhæft returslip udenfor pakken og luk returpakken korrekt. Returetiketten vil blive inkluderet i din pakke, når du modtager den. Hvis du ikke har det, bedes du kontakte kundeservice for at få en ny.

3) Indsend din returpakke til nærmeste postagent

Du behøver ikke betale noget - de returomkostninger, er betalt! Bare husk på, at du altid gemmer din kvittering, det er godt at have, hvis du skal kontakte os senere om dit retur.

Bemærk: Hvis du bor i Baltikum, skal du ringe til DHL og planlægge afhentningen.

4) Bekræftelse og tilbagebetaling

Det kan tage op til to uger for en retur at ankomme og blive registreret på vores lager. Så snart din returnering er registreret, modtager du en bekræftelse via e-mail. Hvis du allerede har betalt varerne, får du pengene tilbage på dit kort inden for 2 arbejdsdage, da afkastet er registreret.